q Om Art of Flowers · Art of Flowers

Om Art of Flowers

Art of Flowers, som er en enkeltmands freelance blomstervirksomhed startet på østfyn i 2005, er min store drøm blevet til virkelighed. Drømmen startede da jeg i 2000-2004 var i lære og arbejdede hos blomsterdesigneren Erik Bering i hans Flag-ship store i København.

Det var nogle lærerige år, hvor jeg fandt min personlige stil, fik enormt meget viden med i bagagen og mærkede iveren efter at lære mere og prøve noget nyt – og mit eget.

Det blev til Art of Flowers og mange år, buketter, bryllupper, fester, begravelser og et Tour de France senere, elsker jeg stadig at gå på arbejde og at finde frem til de helt rigtige løsninger i samarbjede med den enkelte kunde.

Hvilke blomsterdrømme har du?

Gå du og drømmer om blomsterne til f.eks. din næste store fest, eller mangler du en dygtig samarbejdspartner til oppyntningen af dit hotel, restaurant eller spisested, kan du trygt kontakte mig, og sammen kan vi helt sikkert finde en rigtig god løsning for netop dig.

Kontakt mig i dag