Juletræ til dørpynt

600,00 kr.

14 på lager

Kategori:

Beskrivelse

Juletræ til dørpynt, onsdag den 22. november kl. 18-21

 

Det kursus bliver et anderledes kursus, hvor vi skal arbejde med kogler, gran og lim, samt lidt få andre materialer. – Vi skal lave en dørpynt.

Vi skal arbejde med forskellige former og strukturer på materialer. Vi skal arbejde med vikleteknik. Vi skal arbejde med at binde ens, hele vejen rundt.

Vi kommer også igennem limteknik, da det er foden til vores dørpynt.

Det færdige resultat er et juletræ bundet op med gran og kogler på en stamme, med en fod i limteknik. De opmærksomme vil så tænke – limen kan jo ikke nå at størkne. Det kan den ikke og derfor får I også en færdig fod. I laver selv en ny, som I får med hjem, samt materialerne til at lave et træ mere derhjemme, så I har to træer.

Vi kommer til at gå i dybden med teknikken og jeg vil hjælpe og vise hele vejen fra start til slut. Jeg vil undervejs dele flittigt ud af min viden og erfaring.

Stilen bliver i den traditionelle “Bering”-stil, som jeg er uddannet i, dog med mit eget præg og hvor naturen bliver inddraget i stor stil. Dette uanset om det er til hele året eller julet.

Du skal selv medbringe en kniv og forskellige sakse, der kan klippe i grene og i ståltråd – så sørger jeg for alle øvrige materialer.

__________________________________

 

Alle kan tilmelde sig og være med på kurset – uanset niveau.

Kurset afholdes i mit værksted i Nyborg, på Ærøvej 4.

Prisen for kurset er 600kr.

Senest tilmelding er den 15. november.

OBS! Tilmelding er bindende

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Vil du gerne følge med i, hvad jeg går og laver samt hvad der sker i Art of Flowers, så tilmeld dig mit nyhedsbrev her.